VISUL UNEI NOPTI DE IARNA

VISUL UNEI NOPȚI DE IARNĂ

de Tudor MUȘATESCU

O comedie romantică, scrisă în urmă cu peste 80 de ani, care emoționează și astăzi prin sensibilitatea și naturalețea personajelor. O poveste plină de lirism și frumusețe despre evadarea din monotonia vieții, care a fascinat generații la rând…

Regia:

Diana Lupescu

Scenografia:

Victor Diaconu

Muzica:

Nidal Ștefan

Distribuția:

Mircea Rusu
Constantin Cojocaru
Adrian Păduraru
Raluca Gheorghiu
Diana Roman
Cristina Florea
Ortansa Stănescu
Dan Clucinschi

E noaptea dintre ani ṣi scriitorul Alexandru Manea este pregătit să meargă la petrecerea de Revelion, alături de partenera sa. Numai că ea îi spune la telefon că l-a invitat să-i însoṭească pe un cunoscut comun. Orgoliul masculin al maestrului tresare, aṣa că decide să rămână singur acasă. Ṣi deschide astfel larg poarta destinului. Căci în elegantul său apartament apare cea care îi va schimba, în mod neaṣteptat, viaṭa. Cea mai improbabilă dintre iubiri. O poveste romantică, dintr-un timp în care bărbaṭii îṣi mai puteau permite să-ṣi numească iubita, Doruleṭ, fără teama că ar suna ridicol.

Maestrul comediei româneṣti interbelice, Tudor Muṣatescu, a imaginat acest vis de dragoste, punând la lucru toate uneltele dramaturgice, care au făcut din el un scriitor de succes: dialoguri pline de spirit, observaṭie socială, ṣtiinṭa detaliului semnificativ, tipologii bine conturate.

Supratitrare FR

Durata: 120 minute (cu pauză)

 

SALLE M 1

Salle M

15 octombrie 2017

20:00

Bilete: 20 EUR & 15 EUR (-25/65+)

Imagini de la eveniment