aglaja_2

Aglaja

Un spectacol tumultuos, plin de pasiune care, explorează, din perspectiva naivității infantile, lumea circului, orbitoare în aparență, dar pândită permanent de tragism, trimițând cu acuitate la realitățile sociale și politice din România ultimelor decenii comuniste.

Autor:

după romanele Aglajei Veter

Regia:

Ștefan Lupu

Scenografia:

Cristina Milea

Elena Gheorghe

Distribuția:

Aglaja – Alina Petrica
Josephina – Anca Florescu
Țăndărică – Adrian Ciobanu
Margareta – Olimpiu Blaj
Williesacker, Moartea, Frau Hitz – Alexandru-Lucian Aron
Costel, Pepita – Ștefan Lupu

“AGLAJA” este un spectacol de teatru care proiectează, dansează și cântă destinul unei familii de artiști de circ. Este o adaptare a celor două romane “De ce fierbe copilul în mămăligă” și “Raftul cu ultimele suflări” scrise de autoarea Aglaja Veteranyi, de origine română. Spectacolul conține proiecții video care aproape că transformă gândurile Aglajei într-un film. Bucurii, frici, angoase, toate sunt proiectate pe „o fâșie de cort de circ”, sau mai bine zis, pe o fâșie din sufletul Aglajei. Se dansează și se cântă cu emoție și nerv și se joacă cu pasiune.

“AGLAJA” este un spectacol de teatru ce leagă pe scenă 6 actori cu posibilități foarte speciale de a explora scena teatrală contemporană, 6 actori care sub lumina strălucitoare a circului te invită să faci parte dintr-o familie cu un destin extrem de neprevăzut, din care se pot învăța multe despre viață.

Durata: 1h 40min
Vârstă: Spectacol nerecomandat publicului sub 16 ani

SALLE M 1

Salle M

10 octombrie 2018

20:00

Supratitrare EN

25 EUR & 20 EUR (-25 / 65+)