cover_muzicantii

MUZICANȚII DIN BREMEN

Un spectacol muzical interactiv, plin de umor și voie bună, dedicat celor mici și nu numai…care ne învață o importantă lecție de viață : nimic nu e imposibil când îi ai alături pe cei dragi, împreună suntem întotdeauna mai puternici!

Regia:

Attila Vizauer

Scenografia:

Mihai Pastramagiu

Muzica:

Ioan Gyuri Pascu

Coregrafia:

Vava Ștefănescu

Distribuția:

Gabriel Apostol
Andreea Ionescu
George Năstase
Daniela Ruxandra Mihai
George Simian
Adrian Alexandru Neculcea

Celebra poveste a celor patru animăluțe, scrisă de Jacob și Wilhelm Grimm, a cunoscut multe versiuni cinematografice de desene animate și musical-uri dar cea mai semnificativă recunoaștere este statuia din Bremen, ridicată în 1953, reprezentându-le pe îndrăgitele personaje principale.

Povestea se referă la patru animale – un cocoș, o pisică, un câine și un măgar – care fiind bătrâni și devenind nefolositori, urmau să fie alungați de stăpânii lor. Rând pe rând, cele patru animale reușesc să fugă și se întâlnesc întâmplător pe drum, iar la propunerea măgarului pornesc prin pădure spre Bremen, orașul care pentru ei înseamnă un nou început, drumul spre libertate… Obosiți și înfometați, ei decid să înnopteze în casa unor tâlhari. Cele patru animale reușesc să-i sperie pe hoți, urcându-se unul pe spatele celuilalt și cântând pe limba lor. Hoții fug din casă și lasă sălașul animalelor. În final, ajung la Bremen și visul lor de a deveni muzicanți se îndeplinește participând la un concurs pe care îl și câștigă…

Durata: 60 min
Vârstă: Peste 3 ani

Bilete: 18 EUR & 14 EUR (-25/65+)

SALLE M 1

Salle M

14 octombrie 2017

11:30

PARTENER

ICR_Bruxelles